Zakelijk

ProFriessioneel houdt zich bezig met schoonmaakprojecten binnen de zakelijke sector. We werken vaak samen met aannemersbedrijven en reinigen bijvoorbeeld het houtwerk, kunststof en beton voor de schilders, zodat zij daarna hun schilderwerk kunnen uitvoeren. Ook bieden we deze diensten aan VvE’s aan en reinigen wij bijvoorbeeld complete panden. Denk hierbij aan het reinigen van de balkons, de galerijen tot en met het wassen van de ramen. Wij voeren ook projecten uit voor vastgoedbeheerders en woningcorporaties. Dan reinigen we complete woningen of woonwijken. Wilt u uw bedrijfspand reinigen? Dan bent u bij ProFriessioneel aan het juiste adres. Er wordt een plan op maat gemaakt en daarmee garanderen wij de beste kwaliteit.

De eerste indruk die uw bedrijfspand bij de klant achterlaat kan bepalend zijn voor de zakelijke relatie. U ontvangt belangrijke klanten of uw pand staat in het zicht van een groot publiek. Uw bedrijfspand is een belangrijk visitekaartje. Bovendien kan het regelmatig schoonmaken van uw pand grote reparaties voorkomen wat u kosten bespaart. ProFriessioneel helpt u graag bij het reinigen van uw pand en biedt verschillende specialistische reinigingsmethoden aan. Denk hierbij aan hogedruk reiniging, telescopische reiniging en ook handmatig werk. Wij maken uw bedrijfspand schoon middels de juiste reinigingsmethoden passend bij uw ondergronden en mate van vervuiling zodat de levensduur van de materialen waaruit uw pand bestaat niet achteruitgaat. Of het pand nu bestaat uit houtwerk, kunststof, metaal of beton, wij bieden de juiste mogelijkheden en leveren de beste kwaliteit om zo de levensduur van uw pand te verlengen.

Gevelreiniging
Gevelreiniging is een essentieel onderdeel van het onderhoud van gebouwen en speelt een belangrijke rol bij het behoud van de esthetische uitstraling en de structurele integriteit van een pand. Het verwijderen van vuil, aanslag en andere verontreinigingen van de gevel is niet alleen belangrijk voor het uiterlijk van het gebouw, maar het voorkomt ook verdere schade en verval.

Impregneren
Het impregneren van de gevel is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw gebouw of bedrijfspand.
Het impregneren van een gevel is een veelgebruikte methode om de gevel te beschermen tegen vocht, vuil en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Het impregneren is een proces waarbij een waterafstotend middel wordt aangebracht op de gevel, waardoor het oppervlak minder water absorbeert en beter bestand is tegen vuil en weersinvloeden.
Het impregneermiddel vormt een onzichtbare laag op de gevel en dringt diep door in de poriën van het materiaal. Dit zorgt ervoor dat water en andere vloeistoffen niet in de gevel kunnen doordringen, waardoor de gevel beter bestand is tegen vochtproblemen zoals doorslaand vocht, schimmelvorming en vorstschade. Bovendien kan het de isolerende eigenschappen van de gevel verbeteren, waardoor warmteverlies wordt verminderd en energie-efficiëntie wordt bevorderd.

Dakreiniging is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw gebouw of bedrijfspand en draagt bij aan de duurzaamheid en esthetiek van het dak. Na verloop van tijd kan een dak bedekt raken met vuil, mos, algen, bladeren en andere verontreinigingen, wat kan leiden tot schade en problemen als lekkages en verminderde levensduur. Onze dakreiniging helpt bij het verwijderen van deze verontreinigingen en het herstellen van de oorspronkelijke staat van het dak.

Er zijn verschillende methoden die wij gebruiken bij dakreiniging, afhankelijk van het type dakbedekking en de mate van vervuiling. Hier zijn enkele methoden die wij gebruiken om uw dak er weer verzorgd uit te laten zien:

 • Chemische reiniging
  Bij chemische reiniging worden reinigingsmiddelen en oplosmiddelen gebruikt om hardnekkige vlekken, algen en mos te verwijderen. Deze reinigingsmiddelen worden op het dak aangebracht en laten wij eerst inwerken voordat we ze afspoelen.
 • Drukspuitmethode
  Bij deze methode wordt water onder gepaste druk gebruikt om vuil en verontreinigingen van het dakoppervlak te verwijderen. Het is effectief bij het verwijderen van losse bladeren, stof en ander oppervlaktevuil.
 • Preventieve behandelingen
  Na het reinigen kan het nuttig zijn om preventieve behandelingen toe te passen, zoals het aanbrengen van een dakcoating of een mos- en algendodend middel. Deze behandelingen helpen bij het voorkomen van toekomstige groei van mos, algen en andere verontreinigingen, waardoor het dak langer schoon blijft.

Terreinschoonmaak is een essentieel onderdeel van het onderhoud van een buitenruimte, of het nu gaat om een bedrijfsterrein, een oprit of een tuin. Het omvat het verwijderen van vuil, groene aanslag en ander oppervlaktevuil om schone en aantrekkelijke omgeving te behouden. Wij gebruiken verschillende methoden om uw terrein er weer netjes uit te laten zien:

 • Hogedruk spuiten
  Dit is een effectieve methode om hardnekkig vuil, aanslag en verontreinigingen te verwijderen. Een hogedrukspuit maakt gebruik van een krachtige straal water onder gepaste druk om oppervlakken grondig te reinigen
 • Groene alg verwijderaar
  Dit is een effectieve methode om ongewenste algen te bestrijden en de uitstraling en veiligheid van het terrein te verbeteren. We spuiten het gehele terrein in met onze groene alg verwijderaar en laten deze inwerken. Na enkele dagen is uw terrein weer alg-vrij!